HET PRODIMED DIEET

 

"Reken af met uw overgewicht"

Wil je wat kilo‘s kwijt? Prodimed heeft voor volwassenen bij wie sprake is van overgewicht een behandelprogramma ontwikkeld waarmee u snel, doeltreffend, duurzaam en veilig kunt afvallen met behulp van het Prodimed proteïnedieet. U krijgt hierbij persoonlijke begeleiding van een voedingsdeskundige. Het is niet moeilijk en u zult verbluffende resultaten boeken zonder daarna weer aan te komen zoals dat bij de meeste andere diëten wel het geval is.

 

 

 

Mijn rol als Prodimed deskundige is om een persoonlijk onderhoudsprogramma voor u op te stellen. Dit programma wordt uiteindelijk een natuurlijk voedingspatroon voor u. Tijdens uw dieet heeft u een wekelijkse afspraak met mezelf waarin steeds uw gewicht wordt gemeten en het verloop van het dieet wordt besproken. U staat dus onder constante begeleiding om te waarborgen dat uw dieet een succes wordt. Bij eventuele bijwerkingen ben ik de aangewezen persoon om deze te bespreken.

Indien nodig kunnen er aanpassingen in uw voedingspatroon aangebracht worden. Tenslotte adviseer ik u ook over de bereiding van de producten of manieren die het programma nog aangenamer voor u kunnen maken. Kortom: ik sta gedurende het gehele traject voor u klaar om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het behalen van uw doel!

 

DE VERSCHILLENDE FASEN

 

Stap Voor Stap Naar Een Gezond Voedingspatroon

Het Prodimed behandel programma bestaat uit 5 verschillende fasen waarbinnen men eerst de nodige kilo’s zal verliezen en vervolgens stap voor stap opbouwt naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Deze unieke combinatie verzekert resultaat op lange termijn! Tijdens de actieve fase wordt er met behulp van eiwitsupplementen op een doeltreffende en aangename manier voor de gewenste gewichtsafname gezorgd. Gedurende de overgangsfasen stapt men geleidelijk over op normale voeding, zodat men tijdens de onderhoudsfasen een volledig gecontroleerde voeding kan garanderen.

SMAAK & VARIATIE

 

Prodimed beschikt over een uitgebreid assortiment van producten die verkrijgbaar zijn in verschillende smaken en vormen.

Dit sluit eentonige voeding uit en garandeert een aangename afwisseling tijdens de strengste fase van het dieet. Dit zorgt er mede voor dat het dieet goed vol te houden en te doorlopen is.

 

MIJN PRODIMED

 

“Mijn Prodimed” is een gebruiksvriendelijk online systeem, dat snel en gemakkelijk door middel van een persoonlijk account inzicht geeft bij het afvallen en overal ter wereld te volgen is waar u internet heeft. Het geeft grafisch de behaalde resultaten weer en zet deze af tegen het gestelde einddoel. Via dit platform bent u tevens met één muisklik direct in contact met uw diëtist voor het stellen van vragen of advies.

Reken af met uw overgewicht

Start vandaag nog!